Kako smo u protekla dva dana zaprimili mnoštvo zahtjeva za priključenje objekata u ulici Petra Preradovića u Pitomači (prvi dio ulice) na javni vodoopskrbni sustav obavještavamo sve stanovnike navede ulice da smo žurno počeli postupati po zahtjevima te izvoditi priključke.

Naime zbog kvara na “uličnom vodovodu” kojim ne upravlja tvrtka Vodakom d.o.o. dogodio se je poveći opseg posla pa Vas molimo za razumijevanje u svezi radova koje moramo obaviti tj. priključiti objekte na javni vodoopskrbni sustav , a kojime upravlja tvrtka Vodakom d.o.o.

Također Vas obavještavamo da zahtjeve za priključenje možete podnijeti na adresi Vinogradska 41 u Pitomači te na taj način steći preduvjete za priključak.

Još možemo napomenuti kako je tvrtka Vodakom d.o.o. na dva nadzemna hidranta u ulici Petra Preradovića ispred objekta kućnog broja 4 (izlaz iz KTC poslovnog centra) te ispred objekta kućnog broja 30 stavila slavine preko kojih stanovnici navede ulice mogu koristi vodu za osnovne higijenske potrebe. Na taj način smo izašli u susret svim onima koji se nalaze u ovoj situaciji, a isto će biti dostupno sve dok ne završimo poslove priključenja svih onih koji su podnijeli zahtjev.