Poštovani korisnici!

Zbog uvođenja posebnih mjera na nacionalnoj razini uzrokovanih pojavom korona virusa,Vodakom d.o.o.,  obavještava korisnike vodnih usluga da će se za period od 01. 01. – 31. 03. 2020. godine, vršiti obračun vodne usluge na temelju dojave građana o stanju vodomjera i na temelju procjene za one korisnike vodne usluge koji ne dostave stanje vodomjera.

Molimo korisnike vodne usluge da ukoliko žele obračun na temelju stvarnog stanja da sami točno očitaju stanje svojeg vodomjera i očitanje dostave u Vodakom d.o.o. putem obrasca na web stranicama ili jave na broj telefona 033/782-202, ili putem e-mail adrese: vodakom@vodakom.hr

Kako bih obračun bio realan molimo da svoja brojila (vodomjere) krenete očitavati te dostavljati nam podatke od 30. ožujka, a  zaključno s 06. travnjem. 

Korisnicima vodne usluge koji ne dostave stanja očitanja svojih vodomjera do navedenog roka, obračunat će se prosječna potrošnja prethodnog razdoblja.

Također molimo potrošače da si prekontroliraju svoje vodomjerno okno te ukoliko primijete curenje (propuštanje)  vode da nas obavezno obavijeste kako bismo izašli na teren i otklonili eventualni kvar.

Molimo cijenjene potrošače za razumijevanje !